YOGA OG MINDFULNESS

Yoga og Mindfulness

Brandbjerg Højskole afholder tre kurser i yoga og mindfulness i 2018.  

Yoga, meditation og mindfulness-kurserne er for dig, der har lyst til at arbejde med indre fordybelse og ydre kontakt gennem yoga, meditation, mindfulness og nærværstræning.

Kurserne har fokus på krop, åndedræt og bevidsthed samt det at være i god og autentisk kontakt både med sig selv og andre.

Vi vil gennem yoga, meditation og mindfulness udforske muligheden for at få mere ro i krop og sind, komme mere tilstede og få større livsglæde og mere frihed samt en følelse af samhørighed.

Yoga & Mindfulness-kurset varer 5 eller 7 dage.

Yoga & mindfulness-kurset er åbent for alle uanset erfaring. Er du nybegynder udi yoga, vil du på kurset få lagt et sikkert fundament for en fortsat udøvelse af yoga-praksis. Har du allerede erfaring med yoga, får du mulighed for at få forfinet og styrket din praksis yderligere. Med fokus på meditation tilføjer vi en ekstra dimension, der bringer dig i kontakt med din krop og din indre livsenergi.

Se skemaeksempel for ugen her

Underviserne

Kurset ledes af Louise Crandal, der står for undervisningen i mindfulness. Hun er cand. mag. i Journalistik og Filosofi og Videnskabsteori samt dobbelt verdensmester i paragliding. Til daglig underviser Louise i meditation og selvudvikling på hovedfaget kompas samt på outdoorlinien.

Undervisere i uge 18, 2. – 6. maj 2018:
Yoga: Hanne Brosbøl
Mindfulness: Louise Crandal

Undervisere i uge 27, 1. – 7. juli 2018:
Yoga: Tinna Maria Brinch Sørensen
Mindfulness: Rikke Siggaard

Undervisere i uge 42, 17. – 21. oktober 2018:
Yoga: Tinna Maria Brinch Sørensen
Mindfulness: Louise Crandal

Beskrivelse af vores dygtige undervisere:

Yogalærer Tinna Maria Brinch Sørensen: Tinna Maria er 37 år og ejer af ‘Personlig Ro’, hvor yoga og meditation er omdrejningspunktet for sundhed og velvære. Tinna Marias undervisning er en blanding af Hatha, Yin og restorativ yoga. Det primære fokus er på vejrtrækning, pauser og god tid i stillingerne. Derudover tænkes der over vigtigheden af at skabe balance i krop og sind gennem styrke- og flowøvelser.

www.personligro.dk

Yogalærer Hanne Brosbøl: Hanne er eksamineret yogalærer fra Art Yoga i Svendborg, Mindfulness instruktør og certificeret Sundhedscoach.“For mig er det at dyrke yoga den bedste måde at være bevidst tilstede i nuet. Yoga centrerer kroppen og forener krop og sind på et dybere plan – og det giver indsigt, bevidsthed og overskud i livet.”
Hanne underviser på februarholdet. www.filiyoga.dk

Mindfulnesslærer Rikke Siggaard: Rikke Siggaard er 38 år og praktiserende psykoterapeut. Derudover har hun en BA i Buddhist Studies fra universitetet i Kathmandu og er cand.mag. i Tværkulturelle Studier. Hun har en mangeårig erfaring med meditation og mindfulness og har i perioden 2003-2008 studeret og praktiseret buddhisme i Nepal og Japan. Hun har flere års erfaring i at lede meditationsgrupper.
Rikke underviser på februar-holdet.

Mindfulnesslærer Louise Crandal: Louise Crandal er 47 år og har været underviser på Brandbjerg Højskole siden 2014. Hun er cand. mag. i Journalistik og Filosofi og Videnskabsteori samt dobbelt verdensmester i paragliding. Til daglig underviser Louise i meditation og personlig udvikling på hovedfaget kompas samt på outdoorlinien. Hun har mediteret dagligt de sidste 12 år og beskæftiget sig intensivt med bevidsthed, meditation og selvudvikling. Louise er tilknyttet Vækstcenteret i Nørre Snede, hvor hun har deltaget i meditationstræning hos Jes Bertelsen siden 2006.

(de deltager ikke alle som undervisere på alle kurser)

Kursusperioder og priser

5 dages kursus (uge 18 og 42)
Dobbeltværelse*: kr. 3.950 ,-
Enkeltværelse*:    kr. 4.350 ,-

7 dages kursus (uge 27)

Dobbeltværelse*: kr. 4.250 ,-
Enkeltværelse*:    kr. 4.650 ,-

Kurset foregår i dagene
Onsdag d. 2. – søndag d. 6. maj 2018 (uge 18)
Søndag d. 1. – lørdag d. 7. juli 2018 (uge 27)
Onsdag d. 17. – søndag d. 21. oktober 2018 (uge 42)

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding og betaling

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart. Ved afbud før 14 dage frafalder der et indmeldelsesgebyr på 500 kr. Ved afbud senere end 14 dage før kursusstart mistes hele kursusgebyret.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk