Wayfinding – “Hvad drømmer du om?”

Wayfinding – Hvad drømmer du om? (uge 31)

En uge hvor du har mulighed for at give opmærksomhed til dine valg og muligheder. Øg din indsigt i dine ressourcer, værdier og hvad der motiverer dig – og styrk dit handlemod til at forfølge mål og drømme. Få gode redskaber med dig hjem og bliv inspireret af forskellige menneskers fortællinger om vejen til der, hvor de er i dag – til inspiration og eftertanke. En uge der byder på gode rammer og plads til undersøgelse, tvivl, underfundighed, tankevækkende input og tid til både handling og refleksion. Bliv forkælet af Brandbjergs kreative grønne køkken og nyd den skønne park og skov.

Program og uddybende indhold for kurset kommer snarest – hold øje med siden 🙂 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 75871500 eller bh@brandbjerg.dk

Kursusperioder og priser

7 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 4.650 ,-
Enkeltværelse*:    kr. 5.050 ,-

Kurset foregår i dagene
Mandag d. 30. juli – søndag d. 5. august 2018 (uge 31)

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding og betaling

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart. Ved afbud før 14 dage frafalder der et indmeldelsesgebyr på 500 kr. Ved afbud senere end 14 dage før kursusstart mistes hele kursusgebyret.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk