Slægtsforskning på herregården 2018

Slægtsforskning på herregården (uge 15)

Kom med til en spændende uge med slægtsforskning! Ugen vil byde på spændende foredrag, som vil lære os om at finde oplysninger om vores aner. Foredragene vil handle, om hvad vi kan finde i amtsarkiverne om separation, skilsmisse, navneforandringer, børn født udenfor ægteskab, skifter og ejendomshistorie mm. Vi skal på en spændende tur til den jyske hede, hvor vi skal høre om de første kartoffeltyskere. Medbring egen PC til en dagsworkshop om at skrive slægtens historier eller erindringer. Om aftenen laver vi slægtsundersøgelser og hjælper hinanden med at finde det, vi ikke selv kan finde.

Kurset afholdes i samarbejde med Genealog Gitte B. Høstbo

Kursusperioder og priser

7 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 4.750 ,-
Enkeltværelse*:    kr. 5.150 ,-

Kurset foregår i dagene
Søndag d. 8. – lørdag d. 14. april 2018 (uge 15)

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding og betaling

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart. Ved afbud før 14 dage frafalder der et indmeldelsesgebyr på 500 kr. Ved afbud senere end 14 dage før kursusstart mistes hele kursusgebyret.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk