Skab resten af dit liv: Sæt fokus på fremtiden

Hvornår tænker man på, hvad der skal ske, når man bliver ældre? Måske er det ikke så tit. Dagligdagens gøremål fylder, man sylter tanker om fremtiden og udsætter de vigtige beslutninger. På dette seniorkursus får du mulighed for at lade alle dine refleksioner over “dit næste liv” boble frem og komme op til overfladen. Kurset handler om at skabe overblik, at få viden og blive udfordret og afklaret. Det er tilrettelagt, så også ægtefæller vil have stort udbytte af at deltage.

Højdepunkter

  • Pension og Økonomi
  • Livshjulet og U-Kurven
  • Alderdom er ingen dom
  • Frivillighed
  • Inspiration
  • Udflugt til aktivitetscenter

Kurset indeholder en god kombination af workshops, hvor du arbejder med dine prioriteringer og oplæg til inspiration for det liv der ligger efter arbejdsmarkedet. Alt sammen pakket godt ind i Brandbjerg Højskoles essens med blandt andet morgensang og fællesskab.

Udover workshops og oplæg skal vi også på en udflugt til Egetoft aktivitetscenter, hvor vi får et indblik i hvordan man kan organisere aktiviteter og frivillighed i lokalsamfundet på den gode måde. Det er et inspirerende møde med en flok ildsjæle der har skabt et levende center med masser af brugere.

Kursusperioder og priser

5 dages kursus
Dobbeltværelse: kr. 5.150 ,-
Enkeltværelse: kr. 5.550 ,-

Kurset foregår i dagene

11. – 15. september 2017 – Kurset er fuldtegnet!

20. – 24. november 2017 – Kurset er fuldtegnet!

5. – 9. februar 2018

12. – 16. november 2018

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding

Tilmeld dig her

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart. Ved afbud før 14 dage frafalder der et indmeldelsesgebyr på 500 kr. Ved afbud senere end 14 dage før kursusstart mistes hele kursusgebyret.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk

Brochure for ugekurser
Få tilsendt brochure