Velkommen til Nordic Salsa Camp 2017 – Lets Connect & be Connected!

Vi ser frem til at møde jer til et brag af en “La Fiesta Cubana” uge med ”Cuban salsa, Passion & Fun” på Brandbjerg Højskole.  I følge jeres evaluering var Nordic Salsa Camp 2016 en mega succes og den bedste Camp nogensinde, hvor I gav os en gennemsnitlig score på 4,5 point ud af 5 mulige på generel tilfredshed med Campen.
Det er den højeste score på deltagertilfredshed opnået  i Campens historie. Det er vi selvfølgelig dybt taknemmelige og glade for at det lykkedes at lave en succes af en Camp som I kunne lide!
Det forpligtiger – Og derfor har vi allerede nu gået i gang med at forberede næste års Nordic Salsa Camp 2017  – hvor målet er at lave en endnu bedre Camp end i 2016 med temaet: Lets Connect & be Connected!

Vi starter med at offentliggøre de første dele af programmet i løbet af foråret. I kan glæde jer!
Mens I venter kan I nyde den super dejlige Camp stemning i vores nye Nordic Salsa Camp 2017 video HER, samt se nyheder og deltagere på NSC 2017 Facebook Group HER.   og NSC 2017 Facebook Event HER

De bedste Camp hilsener

Simon & Carl

PS: Har I forslag til program og aktiviteter er I velkommen til at sende mail til cn@webnetmail.dk

Status venteliste:

Salsa Band linjen KVINDER & MÆND
– 2 pladser på dobbeltværelse både kvinder og mænd!

Danse-linjen KVINDER
– Pladser til kvinder alle danseniveauer i telt!

Danse-linjen MÆND
– Pladser til mænd alle danse niveauer 1-2-3-4 i telt

Bedste råd – Hvis du er venteliste
Der er altid nogle som aflyser inden Campen starter –  Så bedste råd er at have is i maven, blive på listen og tage chancen, at der er nogle som aflyser, der er på det niveau, du er tilmeldt.

Bestil brochure til Lange Kurser
X