Kor på Brandbjerg – Syng med Sangskriverne

Kor på Brandbjerg – Syng med Sangskriverne (uge 27)

Her er muligheden for at synge originale sange sammen med dem, der har skrevet musikken! Brandbjerg har inviteret både Anders Hornshøj – prisvindende sangskriver – og Julie Maria som er dansk sanger og sangskriver med den anmelderroste plade ’Danse til vi dør’. Begge skriver sange, der egner sig godt til kor, og de har stor erfaring i netop at udvikle musikken sammen med kor. Dette er en uge, hvor du vil få brugt din stemme, krop og musikalitet i fællesskab med andre, som også synes, det er sjovt at skabe kormusik sammen. Tag hjem opfyldt af personlige sange og god musik.

Kursusperioder og priser

7 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 4.650 ,-
Enkeltværelse*:    kr. 5.050 ,-

Kurset foregår i dagene
Søndag 1. Juli-lørdag 7. Juli 2018 ( uge 27)

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding og betaling

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart. Ved afbud før 14 dage frafalder der et indmeldelsesgebyr på 500 kr. Ved afbud senere end 14 dage før kursusstart mistes hele kursusgebyret.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk