Jul på den gamle herregård: Julehygge uden stress og jag

Oplev en stemningsfuld jul i den gamle herregård samt et berigende og hyggeligt højskolemiljø med morgensamlinger, sang og foredrag. Tillige en heldagsudflugt til Slesvig med besøg bl.a. på Gottorp Slot, i den smukke domkirke og de hyggelige juleboder på torvet. Vi deltager også i en julegudstjeneste i en lokal kirke. Traditionelle juleworkshops, travetur i skoven, historiefortælling og en ægte feel-good julefrokostjazz er ligeledes på programmet i løbet af de fem dage.

 

Højdepunkter

  • Gottorp Slot
  • Tysk Julemarked
  • Domkirken i Slesvig
  • Julegudstjeneste i lokal kirke
  • Juletræsdans i Herregården
  • Foredrag v/forstander Simon Lægsgaard
  • Julefrokostjazz
  • Julevandring i Brandbjerg Sønderskov

Den 24. december står den på forberedelser til juleaften og de kommende juledage. Om morgenen laver vi konfekt, dekorationer og pynter juletræet. Om eftermiddagen tager vi på julevandring i Brandbjerg Sønderskov – den perfekte optakt til en hyggelig eftermiddag i pejsestuen med gløgg, gammeldags æbleskiver, mørkning og juleeventyr.

Kom og vær med når vi sætter os til bord omkring en traditionel julemiddag og endnu mere julehygge, og bagefter står den på sang og dans om juletræet, gaver og hjemmelavede julegodter.

Kursusperioder og priser

5 dages julekursus
Dobbeltværelse: kr. 4.600 ,-
Enkeltværelse:    kr. 5.000 ,-

Kurset foregår i dagene

22. – 26. december 2017

*Mulighed for afhentning/bringning ved Vejle Station for kr. 150

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding

Tilmeld dig her

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart. Ved afbud før 14 dage frafalder der et indmeldelsesgebyr på 500 kr. Ved afbud senere end 14 dage før kursusstart mistes hele kursusgebyret.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk

Brochure for ugekurser
Få tilsendt brochure