Højskolesang og Klassisk Højskole

Højskolesang og Klassisk Højskole (uge 26)

Velkommen til en uge med klassisk højskole. Højskolesangen kommer til at blive en rød tråd igennem kurset med morgensang og sangaftener med oplæg om historierne bag sangene. Vi skal også høre spændende foredrag og på kunst- og kulturtur i det midtjyske. Sidst men ikke mindst skal vi nyde midsommeren og naturen på vandreture i lokalområdet med Grejsdalen og skolens smukke naturskove. Ugen starter naturligvis ud med en stemningsfuld fejring af Sankt Hans aften med bål, sang og båltale af højskolens karismatiske forstander Simon Lægsgaard.

Kursusperioder og priser

7 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 4.650 ,-
Enkeltværelse*:    kr. 5.050 ,-

Kurset foregår i dagene
Søndag d. 24. – lørdag d. 30. juni 2018 (uge 26) og
Mandag 6. – fredag 12. august (Uge 32)

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding og betaling

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart. Ved afbud før 14 dage frafalder der et indmeldelsesgebyr på 500 kr. Ved afbud senere end 14 dage før kursusstart mistes hele kursusgebyret.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk