Brandbjerg på Kanten

Brandbjerg på Kanten: Oplev, eller genoplev, højskolestemmingen i en magisk uge.

Uge 31 i 2018 (mandag 30. juli – søndag 5. august)

Kom med til Brandbjerg På Kanten og få en fed sommerferieoplevelse – en uges intens højskoleophold. Vi vil skabe rammerne for oplevelser og sammenhold, som der kun findes på en højskole.

Ugen indeholder fire workshops med meget forskelligt indhold, så du har mulighed for at arbejde med netop det, som interesserer dig. Derudover vil der være en række fællesaktiviteter, som er fyldt med sjov og spænding og giver dig mulighed for at lære nogle nye mennesker – og måske endda også dig selv – at kende. På ægte højskolevis starter vi hver dag ud med morgensang og slutter med hyggelige stunder i vores pejsestue.

Kurset bliver afholdt af gamle elever fra Brandbjerg Højskoles Elevforening (BHE), som arbejder frivilligt i hele ugen og deltager i de forskellige workshops på lige plan med de andre deltagere.

Ugen er for alle, der kunne tænke sig at smage på højskolelivet, så uanset om du er garvet i højskoleverdenen eller er helt grøn, er der plads, og vi vil sætte stor pris på at have netop dig med!

Så kom med og få en uge fuld af nye venner, spontanitet og masser af hyggelig højskolestemning!

Skal jeg vise dig rundt? 

Kursusperioder og priser

7 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 1.895 ,-

Kurset foregår i dagene
Mandag d. 30. Juli – søndag d. 5. August 2018 (uge 31)

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbeltværelse. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding og betaling

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart. Ved afbud før 14 dage frafalder der et indmeldelsesgebyr på 500 kr. Ved afbud senere end 14 dage før kursusstart mistes hele kursusgebyret.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk