Brandbjerg på Kanten

Brandbjerg på Kanten (uge 31)

Kom med til Brandbjerg på Kanten og få en fed sommerferieoplevelse – en uges intenst højskoleophold. Der bliver rig mulighed for at mærke sig selv og hinanden gennem fysiske og kreative workshops i trygge rammer. Dyrk din interesse eller kast dig ud i noget helt nyt med andre, som er lige så klar som dig til at være med til at skabe et helt nyt hold – “Sommer18”. Ugen er for alle, der kunne tænke sig at smage på højskolelivet, så kom og få en uge fuld af nye venner, spontanitet og masser af hyggelig højskolestemning!

Skal jeg vise dig rundt? 

Kursusperioder og priser

7 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 1.895 ,-

Kurset foregår i dagene
Mandag d. 30. Juli – søndag d. 5. August 2018 (uge 31)

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbeltværelse. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding og betaling

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart. Ved afbud før 14 dage frafalder der et indmeldelsesgebyr på 500 kr. Ved afbud senere end 14 dage før kursusstart mistes hele kursusgebyret.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk