Et bæredygtigt liv – i perspektiv

Et bæredygtigt liv – i perspektiv (uge 31)

Et kursus hvor vi, uden løftede pegefingre, vil se på, hvordan vi kan inspirere hinanden til at leve et bæredygtigt liv, måske endda med større tilfredshed og livsglæde til følge.

Ofte forbinder vi ordet med nøjsomhed, afsavn og grøn energi. Men et bæredygtigt liv handler ikke bare om at spare på vandet og flyve mindre. Det handler om at leve på en måde, så det kan bære – dygtigt – på den lange bane. Så hvis du kender til stress, bekymringer eller dårlig samvittighed, kan du hente  inspiration til at leve mere bæredygtigt – både for dig selv og din familie, dine omgivelser og for hele verden.

Program og uddybende indhold for kurset kommer snarest – hold øje med siden 🙂 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 75871500 eller bh@brandbjerg.dk

Kursusperioder og priser

7 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 4.650 ,-
Enkeltværelse*:    kr. 5.050 ,-

Kurset foregår i dagene
Mandag d. 30. juli – søndag d. 5. august 2018 (uge 31)

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding og betaling

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart. Ved afbud før 14 dage frafalder der et indmeldelsesgebyr på 500 kr. Ved afbud senere end 14 dage før kursusstart mistes hele kursusgebyret.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk