Ugekurser 2018

Korte kurser på 1-7 dage

På Brandbjerg har vi en bred vifte af ugekurser, og vi har så stor efterspørgsel på dem, at vi konstant udvider udbuddet. Det er der selvfølgelig flere årsager til. Først og fremmest handler det om indhold og atmosfære, men det handler også om gode faciliteter, og sidst, men ikke mindst, handler det om kursusledere og undervisere, der brænder for det, de laver. Engagement smitter på den mest livgivende af alle måder og sætter tingene i bevægelse. Bevægelse er netop hovedsagen.

ALLE KURSER I DATO-ORDEN

MARTS

Køkkenkursus på Vegansk

Onsdag 7. marts (uge 10)
Vores veganske kursus er så populært at vi holder en version 2:
Kom og nyd en dag i selskab med blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder Maria Engbjerg fra Vanløse Blues.
Få kreative indspark til en sund og grøn livsstil. Leg med grøntsager, bælgfrugter, krydderier og krydderurter, så de smager uimodståeligt.
Nye vaner – nye muligheder? Få masser af inspiration til lækre veganske og vegetariske retter. Få konkret viden om vegansk og vegetarisk mad – vitaminer, mineraler og næringsindhold. Få netværk, konkrete tips og masser af gode ideer med hjem.

Fuldtegnet!

Læs mere her

HVERDAGSENGELSK

Mandag 12. marts- fredag 16. marts 2018 (uge 11)
Et skræddersyet kursus for Novo Nordisk- medarbejdere med fokus på mundtlig engelsk. Undervisningen er baseret på gruppeøvelser og markant anderledes end traditionel tavleundervisning. Brandbjerg Højskole udvikler engelskkurser for medarbejdergrupper i engelsksprogede virksomheder.

Læs mere her

SQUARE DANCE

Søndag d. 18. – lørdag d. 24. Marts 2018 (uge 12)
På kurset skal vi danse traditionel contra- og squaredance suppleret med western squares. Squaredance betragtes i dag som amerikansk folkedans, hvor der typisk danses til ”amerikansk spillemandsmusik”. Dansen ledes af en ”caller”, der styrer dansen. Calleren gennemgår de enkelte trin og figurer, inden dansene danses. Calleren er således både underviser og danseleder. Der danses til musik på cd. Man kan deltage, uanset om man er alene eller er par. Det giver god motion for både ben og hoved -og i løbet af ugen vil der være tid til både sang, udflugt og ture i naturen omkring Brandbjerg.

Læs mere her

APRIL

SLÆGTSFORSKNING PÅ HERREGÅRDEN

Søndag d. 8. – lørdag d. 14. april 2018 (uge 15)
Kom med til en spændende uge med slægtsforskning! Ugen vil byde på spændende foredrag, som vil lære os om at finde oplysninger om vores aner. Foredragene vil handle om, hvad vi kan finde i amtsarkiverne om separation, skilsmisse, navneforandringer, børn født udenfor ægteskab, skifter og ejendomshistorie mm. Vi skal på en spændende tur til den jyske hede, hvor vi skal høre om de første kartoffeltyskere. Medbring egen PC til en dagsworkshop om at skrive slægtens historier eller erindringer. Om aftenen laver vi slægtsundersøgelser og hjælper hinanden med at finde det, vi ikke selv kan finde.

Læs mere her

SKALK ’LIVE’ – TAG MED TIDSSKRIFTET SKALK PÅ HØJSKOLE

Mandag 16. april- fredag 20. april  (Uge 16)

For første gang inviterer Tidsskriftet Skalk sine læsere og andre interesserede på højskole.
Kom med bag kulisserne og oplev førende forskere og formidlere, som fortæller om det sidste nye fra arkæologien og historien – og fra den danske museumsverden, hvor der i disse år sker store landvindinger inden for naturvidenskab og formidling. Skalk er et populærvidenskabeligt tidsskrift, som bringer velillustrerede artikler om dansk arkæologi, historie og kulturhistorie. På kurset møder I den nye direktør for Skalk, Leif Erik Vaag, og hører om hans visioner for fremtidens Skalk. Kurset er åbent for alle.

Læs mere her

AT VANDRE ER AT LEVE – DEJLIGE ØSTJYLLAND

Mandag d. 30. april – fredag d. 4. maj 2018 (uge 18)
Et vandrekursus hvor vi på tre dagsture á 10-12 km oplever det smukke østjyske landskab med Vejle ådal, Gudenåens udspring, Rørbæk sø og den imponerende Randbøl Hede, hvor himlen er stor og menneskene små! Vi besøger Kongernes Jelling og hører om den nyeste forskning, og vi skal naturligvis også ud at gå på Brandsbjergs egne jorde. Til skolen hører 34 ha naturskov, som gennemskæres af stejle skrænter ned mod Hørup Bæk. På turene fortæller naturvejledere og højskolens egne medarbejdere om de steder, vi besøger, og hjemme på højskolen tager vi del i morgensamlinger, foredrag og fællessang.

Læs mere

MAJ

YOGA OG MINDFULNESS

Onsdag d. 2. – søndag d. 6. maj 2018 (uge 18)
Yoga, meditation og mindfulness-kurset på Brandbjerg Højskole er for dig, der har lyst til at arbejde med indre fordybelse og ydre kontakt gennem yoga, meditation, mindfulness og nærværstræning. Kurset har fokus på krop, åndedræt og bevidsthed samt det at være i god og autentisk kontakt både med sig selv og andre.

Læs mere her

SLOTTE OG HERREGÅRDE

Mandag d. 14. – fredag d. 18. maj 2018 (uge 20)
Til alle tider har fyrster og adel demonstreret magt og rigdom i bygningsværker, kunst, klædedragt og indbo. Det er temaet for dette kursus, hvor turen bl.a. går til Bidstrup Herregård, Engelsholm Gods, Clausholm Slot og den store særudstilling om ”Magtens Smykker” på Koldinghus Slot. En række specialister giver oplæg til udflugterne og uddyber emnet hjemme på højskolen, hvor den gamle Brandbjerg Herregård er en flot kulisse til kurset. Her vil bl.a. være foredrag om en af Jyllands største jordbesiddere og om kongelige juveler. Vel mødt til en uge i magtens centrum!

Læs mere her

FANTASTISKE URTER OG PLANTER
– MAD, MEDICIN MED MERE

Mandag d. 28. maj- fredag d. 1.juni  (Uge 22)
Uden planter intet liv! Vi hører om planternes fantastiske egenskaber i forskellige sammenhænge: Urteterapeut Rikke Goerlich, kendt fra TV2´serien Urt, fortæller om planter i husapoteket og giver gode råd til indsamling og brug.  Etnobotaniker Jens Soelberg fortæller om sine rejser, hvor han besøger naturfolk og skriver deres viden om planternes egenskaber ned. Professor Ole G. Mouritsen fortæller om det potentiale, der er i at bruge tang og sammensætter med højskolens køkken en frokost med tang som omdrejningspunkt. Vi besøger Øm Klosters urtehave og tager på sanketur i landskabet ved højskolen.

Læs mere her

JUNI

TANKEVÆKKENDE HØJSKOLE
En uge med programværter og tematikker kendt fra P1

Søndag d. 3. juni – lørdag d. 9. juni 2018 (uge 23)
I årtier har P1 stået for kvalitetsradio. Nu inviterer Brandbjerg til en uge med tankevækkende højskole. Et kursus med programværter og tematikker kendt fra P1, hvor vi skal møde værterne, høre historierne og opleve spændende gæster. Glæd dig til at møde Steffen Gram, Mogens Lykketoft og Mette Holm, Klaus Rothstein, Geeti Amiri, Bente Dalsbæk, Carsten Ortmann samt tidligere formand for Etisk Råd, Jacob Birkler, i medrivende og indsigtsfulde foredrag og debatter. Ugen krydres også med en spændende kultur-tur i det midtjyske.

Læs mere her

PATCHWORK

Søndag d. 17. juni – fredag d. 22. juni 2018 (uge 25)
En fantastisk uge med patchwork på hele skolen. Der vil være forskellige workshops med dygtige undervisere, som kan lære dig de nyeste teknikker.

Læs mere her

VANDRINGER LANGS GUDENÅEN

Søndag d. 24. – lørdag d. 30. juni 2018 (uge 26)
En uges vandrekursus i midsommerlandskabet hvor vi bliver klogere på naturen og kulturen langs Gudenåen. Vi starter, hvor Gudenåens kilder pibler frem, besøger Den Genfundne Bro. Ved Vestbirk Kraftværk hører vi om, hvordan vandkraften har kunnet udnyttes til energi og industri i form af en klædefabrik. Fra Voervadsbro til Klostermølle går vi ad smukke grusveje direkte ved åen, og langs Julsø tager vi en afstikker til Himmelbjerget. Nord for Silkeborg går vi på Pramdragerstien, inden vi slutter med et stræk på Lodsstien, hvor Gudenåen løber ud i Randers Fjord. Dagsdistancerne er på 10-12 km.

Læs mere her

HØJSKOLESANG OG KLASSISK HØJSKOLE

Søndag d. 24. – lørdag d. 30. juni 2018 (uge 26)
Velkommen til en uge med klassisk højskole. Højskolesangen vil blive en rød tråd igennem kurset med morgensang og sangaftener med oplæg om historierne bag sangene. Vi skal også høre spændende foredrag og på kunst- og kulturtur i det midtjyske. Sidst men ikke mindst skal vi nyde midsommeren og naturen på vandreture i lokalområdet med Grejsdalen og skolens smukke naturskove.

Læs mere her

JULI

YOGA OG MINDFULNESS

Søndag d. 1. – lørdag d. 7. juli 2018 (uge 27)
Yoga, meditation og mindfulness-kurset på Brandbjerg Højskole er for dig, der har lyst til at arbejde med indre fordybelse og ydre kontakt gennem yoga, meditation, mindfulness og nærværstræning. Kurset har fokus på krop, åndedræt og bevidsthed samt det at være i god og autentisk kontakt både med sig selv og andre.

Læs mere her

vandring højskolekursus

HERLIGHEDER LANGS HÆRVEJEN
– VANDREOPLEVELSER I HISTORISKE LANDSKABER

Søndag d. 1. – lørdag d. 7. juli 2018 (uge 27)
Til dig der holder af at `vandre med andre´ og undervejs blive klogere på det landskab, du går i. Kurset består af en række dagsudflugter i følgeskab med naturvejledere og lokale guider, som vil formidle medrivende om de landskaber, vi vandrer igennem. Vi går 10-12 km hver dag i meget varieret terræn: Stejle bakker, udstrakt hede og grønne enge. Fra vores egen ’baghave’ – den stærkt kuperede Grejsdal – til ture ud i Hærvejslandskaberne og endelig til det gamle grænseland langs Kongeåen. Ugen krydres selvfølgelig med klassiske højskoleelementer  som morgensamlinger, sang og foredrag.
Læs mere her

NORDIC SALSA CAMP 2018 – LETS CONNECT & BE CONNECTED!

Søndag d. 8. – lørdag d. 14. juli 2018 (uge 28)
Kom med, når vi i 2018 igen slår dørene op for et brag af en salsa-uge. Lad salsarytmerne gennemstrømme din krop og dit sind og lad dig forføre af stemningen, når Brandbjerg Højskole trækkes ind i en uge af bløde rytmer, mangfoldige møder og hoftevrikkende fornemmelser – Connect and be connected i 2018.

Læs mere her

FAMILIEHØJSKOLE: MED FAMILIEN I CENTRUM

Mandag d. 16. – Søndag d. 22. juli 2018 (Uge 29)
Kom og vær med til en højskoleuge med familien i centrum. Vi ønsker at skabe rammen om en hel uges kvalitetstid i familien. Målet er, at man er sammen med sine børn i spændende aktiviteter, men at man også mødes med andre på tværs af alder og interesser. En rigtig højskoleuge med morgensang, godnathistorie og workshops, hvor I kan lave alt det sammen, som I aldrig får gjort i hverdagen. Bæredygtighed er på alles læber disse år. Men hvordan kombinerer man et moderne familieliv med bæredygtighed? Det vil være en del af temaet på årets familiekursus på Brandbjerg Højskole.

Læs mere her

HØJSKOLE OG BRIDGE: FAGLIG FORKÆLELSE

Mandag d. 23. – søndag d. 29. juli 2018 (uge 30)
Lær at spille bridge eller bliv skarpere i dit spil og oplev samtidig Brandbjergs særlige atmosfære og smukke omgivelser. Kurset består af morgensamlinger, udflugt, vandreture, foredrag, sang og musik og selvfølgelig masser af kortspil under kyndig ledelse af landets dygtigste instruktører – alt sammen pakket ind i Brandbjergs gode faciliteter.

Læs mere her

BRANDBJERG I BEVÆGELSE
– AKTIV SOMMER I GODT SELSKAB

Mandag d. 23. – søndag d. 29. juli 2018 (uge 30)
Dyrk passionen eller få fornyet inspiration på ugens forskellige workshops, vælg f.eks. ’Mad over ild’ – ekstraordinær outdoor cooking, ´Vandreture´– smukke landskaber og udsigter, ´Havkajak´ – eventyrlige oplevelser på vandet, ´Bliv en bedre fotograf´ – fantastiske muligheder for naturfotografi. Glæd dig også til spændende foredrag, debat, provokation, cafeaftener, lækker mad, pauser i herregårdens smukke park, gode grin, fællessang, skønne naturoplevelser, et brag af en festaften og det særlige højskolefællesskab.

Læs mere her

BRANDBJERG PÅ KANTEN
– AKTIV SOMMER I GODT SELSKAB

Mandag d. 30. juli – søndag d. 5. august 2018 (uge 31)
Kom med til Brandbjerg på Kanten og få en fed sommerferieoplevelse – en uges intenst højskoleophold. Der bliver rig mulighed for at mærke sig selv og hinanden gennem fysiske og kreative workshops i trygge rammer. Dyrk din interesse eller kast dig ud i noget helt nyt med andre, som er lige så klar som dig til at være med til at skabe et helt nyt hold – “Sommer18”. Ugen tiltrækker mange af Brandbjergs tidligere elever – men alle, der kunne tænke sig at smage på højskolelivet, er velkomne, så kom og få en uge fuld af nye venner, spontanitet og masser af hyggelig højskolestemning!

Læs mere her

WAYFINDING – HVAD DRØMMER DU OM?

Mandag d. 30. juli – søndag d. 5. august 2018 (uge 31)
Dette kursus er både for dig, som mærker frustrationen og behovet for forandring – og for dig som allerede har fundet din passion og gerne vil udfordre dig selv til det næste gear.
En uge der handler om dine valg og mulig­heder i livet:
· Du får redskaber til at træne dit mod til at forfølge dine mål og drømme.
· Du kommer hjem med en rygsæk fyldt med gode oplevelser og inspiration til at træde dine næste skridt.
· Du kommer til at høre forskellige menneskers fortællinger om deres vej – til inspiration og eftertanke.
Ugen byder på gode ram­mer og plads til undersøgelse, tankevækkende input og tid til refleksion.
Bliv forkælet af Brandbjergs kreative grønne køkken og nyd den skønne park og skov.

Læs mere her

ET BÆREDYGTIGT LIV

Mandag d. 30. juli – søndag d. 5. august 2018 (uge 31)
Et kursus hvor vi, uden løftede pegefingre, vil se på, hvordan vi kan inspirere hinanden til at leve et bæredygtigt liv, måske endda med større tilfredshed og livsglæde til følge. Omstillingen handler ikke om afsavn, men om at leve enklere, klogere, deles, omlægge vaner og prioritere anderledes. Bliv inspireret af smittende undervisere, der på hver deres måder har truffet vigtige valg og prøver nye veje af. Få indsigt i emner som permakultur, skovhaver og økosamfund – og tag del i vedkommende snakke omkring etik og bæredygtig samfundsudvikling.

Læs mere her

AUGUST

HØJSKOLESANG OG KLASSISK HØJSKOLE

Mandag 6. – søndag 12. august (Uge 32)
Velkommen til en uge med klassisk højskole. Højskolesangen vil blive en rød tråd igennem kurset med morgensang og sangaftener med oplæg om historierne bag sangene. Vi skal også høre spændende foredrag og på kunst- og kulturtur i det midtjyske. Sidst men ikke mindst skal vi nyde sensommeren og naturen på vandreture i lokalområdet med Grejsdalen og skolens smukke naturskove.

Læs mere her

VIDUNDERLIGE VERDENSARV

Mandag d. 6. – søndag 12. august. (Uge 32)
I denne uge går vi i dybden med tre UNESCO Verdensarv i Danmark – både med indlæg fra inviterede specialister på højskolen og med besøg på stederne.
Kongernes Jelling kan man fordybe sig i vikingetiden på monumentet og i formidlingscentret.
Nationalpark Vadehavet byder på to helt nye attraktioner: Vadehavscentret og Tirpitz (begge åbnet i 2017). På Vadehavscentret formidles Vadehavets natur- og kulturhistorie. På Tirpitz kan man opleve Danmarks Ravmuseum og fortællingen om 2. Verdenskrig langs den jyske vestkyst.
Et besøg i den smukke og spændende by Christiansfeld indgår også i oplevelserne.

Læs mere her

HØJSKOLE OG BRIDGE: FAGLIG FORKÆLELSE

Mandag d. 13. – fredag d. 17. august 2018 (uge 33)
Lær at spille bridge eller bliv skarpere i dit spil og oplev samtidig Brandbjergs særlige atmosfære og smukke omgivelser. Kurset består af morgensamlinger, udflugt, vandreture, foredrag, sang og musik og selvfølgelig masser af kortspil under kyndig ledelse af landets dygtigste instruktører – alt sammen pakket ind i Brandbjergs gode faciliteter.

Læs mere her

vandring højskolekursus

JYLLAND PÅ TVÆRS
– VANDREKURSUS FRA ØST TIL VEST

Mandag 20. – søndag 26. august (uge 34)
Her oplever vi spændvidden fra de østjyske smeltevandsdale til den barske Vesterhavskyst. Vi går 15-20 km om dagen, fortrinsvis ad Kyst til Kyst-ruten mellem Vejle og Blåvandshuk. Vi starter i vores eget nærområde, hvor det kuperede landskab fortæller historien om de vældige kræfter, der i sidste istid formede landskabet. Gennem Vejle Ådal kommer vi ud til de midtjyske enge og de vestjyske hedelandskaber, inden vi går langs Vesterhavskysten op til Blåvand Fyr. Ugen rummer også morgensamlinger, højskolesang og spændende foredrag.

Læs mere her

HØJSKOLE OG BRIDGE: FAGLIG FORKÆLELSE

Mandag d. 27. – fredag d. 31. august 2018 (uge 35)
Lær at spille bridge eller bliv skarpere i dit spil og oplev samtidig Brandbjergs særlige atmosfære og smukke omgivelser. Kurset består af morgensamlinger, udflugt, vandreture, foredrag, sang og musik og selvfølgelig masser af kortspil under kyndig ledelse af landets dygtigste instruktører – alt sammen pakket ind i Brandbjergs gode faciliteter.

Læs mere her

SEPTEMBER

I HARALD BLÅTANDS FODSPOR

Mandag d. 3. – fredag d. 7. september 2018 (uge 36)
Temaet for årets vikingekursus på Brandbjerg Højskole er levendegørelse og formidling af vikingetiden. Gennem besøg på bl.a. Ladbyskibet, Kongernes Jelling og Ribe Vikinge-Center kommer du tæt på dagligdagen på Harald Blåtands tid. Som oplæg til turene og uddybning af emnet inviteres specialister med den nyeste viden til at holde foredrag på højskolen. Undervejs kommer du til at møde en række af Danmarks flotteste runesten og kommer helt tæt på en kopi af en vikingefamilies udrustning. Velkommen til en uge tæt på vikingernes hverdag!

Læs mere her

DET SKØNNE LIV

Mandag d. 24. – fredag d. 28. september 2018 (uge 39)
Vi sætter det skønne liv i perspektiv, vi begejstres og forundres over de indtryk og muligheder, livet giver os – og gør plads til eftertanken. Ved tilmelding vælger du det ‘hovedspor`, du i ugens løb vil fordybe dig i: Vandreture eller kor. I løbet af ugen vil der være fælles morgensamlinger til inspiration, tankevækkende foredrag og en udflugt til lokale producenter af udsøgte råvarer, hvor du kan nyde herlige smagsprøver. Det bliver en skøn uge, hvor vi nyder sange, fortællinger, naturoplevelser og dejlig mad fra Brandbjergs grønne og kreative køkken.

Læs mere her

OKTOBER

YOGA OG MINDFULNESS

Onsdag d. 17. – søndag d. 21. oktober 2018 (uge 42)
Yoga, meditation og mindfulness-kurset på Brandbjerg Højskole er for dig, der har lyst til at arbejde med indre fordybelse og ydre kontakt gennem yoga, meditation, mindfulness og nærværstræning. Kurset har fokus på krop, åndedræt og bevidsthed samt det at være i god og autentisk kontakt både med sig selv og andre.

Læs mere her

PERSONLIG POWER OG FRUGTBART SAMARBEJDE

Mandag d. 22. – fredag d. 26. oktober 2018 (uge 43)
Har du mod på at udfordre dig selv og din tilgang til verden?
Find inspiration til nye måder at møde livet på! Sæt fokus på dine vaner og dine personlige styrker. Bliv klogere på dig selv og hvordan du samarbejder klogt med andre. Stil spørgsmålstegn ved vanetænkning, flyt grænser og lad dig inspirere af spændende workshops og foredrag. Du kan glæde dig til aha-oplevelser, eftertanke og provokation – og selvfølgelig morgensamlinger, gåture i den smukke skov og lækker mad fra Brandbjergs grønne køkken.

Læs mere her

HVERDAGSENGELSK

Mandag d. 22. – fredag d. 26. oktober 2018 (uge 43)
Et skræddersyet kursus for Novo Nordisk- medarbejdere med fokus på mundtlig engelsk. Undervisningen er baseret på gruppeøvelser og markant anderledes end traditionel tavleundervisning. Brandbjerg Højskole udvikler engelskkurser for medarbejdergrupper i engelsksprogede virksomheder.

Læs mere her

DU STORE STRIKKEVERDEN
– INSPIRATION, VIDEN OG BEGEJSTRING

Mandag 29. oktober – fredag 2. november (Uge 44)
Dette strikkekursus er for dig, der elsker at arbejde med farver og teknikker. Vi kommer vidt omkring – fra kulturhistoriske emner til aktuelle designeres bud på nye trends i strik. Vi får viden om farvernes betydning, bliver præsenteret for begrebet Craftivism og kigger nærmere på de nye digitale værktøjer og platforme, hvor man kan finde hjælp og inspiration. Glæd dig også til klassiske højskoleaktiviteter som f.eks. morgensamlinger og fællessang. Og så skal der naturligvis strikkes! Kurset arrangeres i samarbejde med foreningen Gavstrik og er åbent for alle.

Læs mere her

NOVEMBER

HØJSKOLE OG BRIDGE: FAGLIG FORKÆLELSE

Mandag d. 12. – fredag d. 16. november (uge 46)
Lær at spille bridge eller bliv skarpere i dit spil og oplev samtidig Brandbjergs særlige atmosfære og smukke omgivelser. Kurset består af morgensamlinger, udflugt, vandreture, foredrag, sang og musik og selvfølgelig masser af kortspil under kyndig ledelse af landets dygtigste instruktører – alt sammen pakket ind i Brandbjergs gode faciliteter.

Læs mere her

SKAB RESTEN AF DIT LIV: SÆT FOKUS PÅ FREMTIDEN

Mandag d. 12. – fredag d. 16. november  (uge 46)
Et liv skal leves i længden – men også i bredden: Bliv udfordret og afklaret, lær dig selv bedre at kende, vær bevidst om de ændringer, der kommer og få det bedste ud af din tredje alder. Skab overblik over og få svar på spørgsmål om pension og økonomi.  Kurset indeholder en god kombination af workshops og oplæg til inspiration for det liv, der ligger efter arbejdsmarkedet – alt sammen pakket godt ind i morgensang, god mad, højskolehygge, fællesskab og en dejlig festaften. Det er tilrettelagt, så også ægtefæller vil have stort udbytte af at deltage.

Læs mere her

TEKNISK ENGELSK

Mandag d. 19. – fredag d. 23. november (uge 47)
Brandbjerg Højskole udvikler engelskkurser for medarbejdergrupper i engelsksprogede virksomheder. Både i sprogundervisningen, i pauser under måltider og i ugens øvrige aktiviteter tales engelsk. Vi skræddersyr sprogkurserne både i længde og indhold, så de møder behovet hos den enkelte virksomhed bedst muligt.

Læs mere her

DECEMBER

NYTÅR PÅ BRANDBJERG HØJSKOLE

Fredag d. 28. december 2018 – onsdag d. 3. januar 2019 (uge 52)
Vi skal fejre 2018 og springe ind i det nye år sammen på Brandbjerg Højskole! Med champagne, fyrværkeri, lækker økologisk festmiddag, nytårskoncert og nytårsgudstjeneste og meget mere er der lagt op til et festligt nytårskursus i 2018. Vi skal på fælles tur til det julepyntede Christiansfeld og smage de autentiske honningkager. Spændende foredragsholdere vil inspirere os, og vi skal nyde den smukke natur omkring Brandbjerg med Grejsdalen og Vejle Fjord. 2. Nytårsdag være en fantastisk tur til Tirsbæk Slot, “Perlen ved Vejle Fjord” hvor der vil være rundvisning, kaffe og ikke mindst 3-retters gourmetmiddag!

Læs mere her