Ledige stillinger

Bliv en del af en engageret medarbejderstab

På Brandbjerg fejrer vi vores personale, de er nemlig hver og en med til at gøre Brandbjerg Højskole til det helt særlige sted det er.

Alle spiller en lige vigtig rolle fra lærer, pedel, rengøring, køkken, kontoret til ledelsen. Vi fejrer både vores sejre, men også vores fejltrin da vi ved at det i lige så stor grad er der vi udvikler os. På Brandbjerg er der et stærkt sammenhold og det smitter af hele vejen rundt i huset.

Har du lyst til at blive en del af noget større, så se herunder om der skulle være en stilling for dig.

Ledige stillinger på Brandbjerg Højskole

Praktikant og/eller timelærer: Vil du undervise i projektledelse og/eller politisk aktivisme i et internationalt højskolemiljø?

Brandbjerg Højskole søger en praktikant til hovedfaget ’Eventlab’ og en timelærer i valgfaget ’Politisk aktivisme’ i efteråret 2018 – og gerne begge dele samlet i én person! Som praktikant kommer til at være med planlægning og afvikling af undervisning i projektledelse, design thinking og personligt lederskab og du kan, hvis du vil, også prøve kræfter med højskolelærerarbejdet! Som timelærer tilrettelægger du undervisningen i valgfaget på egen hånd indenfor emnerne politik, demokratiforståelse, medborgerskab og aktivisme.

Du kan læse om hovedfaget Eventlab her: https://www.brandbjerg.dk/hoejskoleophold/eventlab/

Du kan læse om valgfaget politisk aktivisme her: https://www.brandbjerg.dk/valgfag/politisk-aktivisme/

Brandbjerg Højskole
Brandbjerg Højskole er en ambitiøs, stor og mangfoldig skole, med mange sideløbende aktiviteter i såvel vores kursuscenter som på vore lange kurser. Vi er 35 fastansatte ildsjæle, som er med til at skabe et levende og livligt arbejdsmiljø i en kreativ og vedkommende atmosfære. Vores kerneværdier centrerer sig om det mangfoldige møde, bæredygtighed i eget liv og i samfundlivet, samt den visionære horisont og modet til af drømme stort – og gøre noget ved det!

Stillingerne

Praktik som faglærer på Eventlab:
Du indgår i et team med vores faste underviser på Eventlab, hvor du er med til at tilrettelægge og facilitere undervisningen og samarbejde med eksterne partnere. Du får en særlig rolle i forhold sammenhængskraften på holdet, herunder oversættelse, integration og trivsel for de mange udenlandske elever på faget.

Praktik som højskolelærer på Eventlab:
Ønsker du at prøve kræfter med at være fuldblods højskolelærer deltager du i undervisningen som ovenfor, men du er også med i de øvrige arbejdsopgaver i lærerkollegiet. Det omfatter fx aften- og weekendvagter, lærermøder, trivselsopgaver i forhold til eleverne mv. Du får indsigt i hverdagen som højskolelærer og kan prøve kræfter med den ofte uforudsigelige og til enhver tid udfordrende hverdag på Brandbjerg Højskole.

Timelærer i Politisk aktivisme:
Du tilrettelægger undervisningen i valgfaget på egen hånd indenfor emnerne politik, demokratiforståelse, medborgerskab og aktivisme. Der er rig mulighed for at præge faget med netop dét, du er optaget af og du kan med fordel drage nytte af, at elever fra andre lande ofte vil vælge faget og dermed bringe andre samfund, politikforståelser og livserfaringer i spil.

Vores forventninger
Du er studerende eller færdiguddannet fra Kaospiloterne, samfundsvidenskabelige uddannelser eller lignende (uddannelsesbaggrund er ikke det centrale!). Vil du være praktikant skal du have kendskab til og gerne erfaring med facilitering af kreative processer, teambuilding, projektledelse og udvikling af personligt lederskab.