Ledige stillinger

Bliv en del af en engageret medarbejderstab

På Brandbjerg fejrer vi vores personale, de er nemlig hver og en med til at gøre Brandbjerg Højskole til det helt særlige sted det er.

Alle spiller en lige vigtig rolle fra lærer, pedel, rengøring, køkken, kontoret til ledelsen. Vi fejrer både vores sejre, men også vores fejltrin da vi ved at det i lige så stor grad er der vi udvikler os. På Brandbjerg er der et stærkt sammenhold og det smitter af hele vejen rundt i huset.

Har du lyst til at blive en del af noget større, så se herunder om der skulle være en stilling for dig.

Ledige stillinger på Brandbjerg Højskole

Dygtig kursusleder søges til ambitiøs højskole

Vi har en sjælden stilling ledig på Brandbjerg Højskole. Vi bor i den smukke Grejsdal ved Vejle.

Vi søger en ny kollega, som kan varetage et meget alsidigt og berigende job som en central medspiller i temaet omkring vores efterspurgte ugekurser. Vi har mere end 45 ugekurser om året og stillingen er normeret til mellem 70 og 80 %.

Jobbet falder i 3 lige vigtige overordnede dele.

 1. Vi søger dig, hvis du har lyst til og flair for at udvikle kurser, ser nye muligheder og kan skabe netværk og spændende samarbejder.
 2. Vi søger dig, hvis du er en knivskarp teamplayer og koordinator med sans for detaljen, for at spille dine kolleger bedre og for at alt på tværs af husets mange faggrupper, går op i en højere enhed.
 3. Og sidst men ikke mindst søger vi dig, hvis du som højskolemenneske og god kursusvært, kan skabe hjemlighed og udviklingsrum og nyde samværet med kursisterne under alt fra ekskursioner, festmiddage og vandreture til foredrag, workshops og fællessangsaftner.

Brandbjerg Højskole er et særligt sted med en særlig ånd og en unik stemning. Uanset om man kommer på et kort eller langt ophold bliver man mødt af imødekommende, indlevende og erfarne medarbejdere med stor lidenskab for det de laver.

Vi er en stor højskole med både lange og korte kurser samt konferenceaktivitet. Der er altid liv og farver i huset og mange jern i ilden, fordi vi ikke kan lade være med at involvere os. Ambitionsniveauet er højt. Ikke mindst går vi meget op i et sjældent godt arbejdsklima blandt de 35 ansatte.

Du skal altså kort sagt elske at jonglere med mange bolde og trives i et mangfoldigt hus blandt mange slags mennesker, for at blive en del af os.

Det er afgørende, at du:

 • Brænder for at skabe god atmosfære for vores kursister
 • Er god til udvikling, planlægning og koordinering
 • Har let ved kommunikation både i mødet med folk, på mail og på telefon
 • Har øje både for vigtigheden af de små detaljer og for helheden
 • Er entreprenant i din tilgang og har økonomisk indblik

Vi lægger vægt på at du:

 • Har lyst til at arbejde på en højskole
 • Er løsningsorienteret og imødekommende
 • Er struktureret -både i den enkelte opgave og i tilgangen til den samlede vifte af opgaver
 • Har øje for dine kollegers behov og er god til samarbejde på tværs af mange faggrupper
 • Har et højt energiniveau og kan bevare ro og fokus når tingene spidser til

Arbejdstiden vil variere en del – og der vil være uger hvor rollen som kursusvært fylder mest, og andre hvor udvikling, koordinering, budgetter og logistik er i fokus.

Det er ikke et krav, men en god bi-gevinst, hvis du også kan akkompagnere til fællessang på klaver.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du fra uge 30 velkommen til at kontakte Marianne Buus, viceforstander,  mb@brandbjerg.dk , tlf 22648022

Stillingen er en 70- 80 % ansættelse.

Ansøgning sendes til bh@brandbjerg.dk senest 3. august kl. 12. Der afholdes jobsamtaler 13. og 14. august.   Ansættelse pr. 1. oktober eller før.