Yuliet Estrada

Vi er ligeledes rigtigt glade at vi for første gang kan præsentere Yuliet Estrada Linares som ny instruktør på Nordic Salsa Camp. Yuliet er uddannet  danser fra Conjunto Folclorico de la Universidad de La Habana i Cuba. Yuliet har boet i Norge siden 2008, hvor hun arbejder som danseunderviser og koreograf i cubansk salsa for bl.a. danseskolerne Danseglede og SalsaNor. Dernæst underviser Yuliet på Salsafestivaler i hele Europa

Yuliet er en utrolig populær og vellidt international danseinstruktør, der er kendt for en undervisning med god humor, højt humør og et sprudlende energi niveau, hvor hun har specielt har fokus på rytme, teknik og glæden ved at danse. Dernæst er Yuliet en talentfuld og udtryksfuld show danser. På Campen vil Yuliet undervise med Roynet Perez i bl.a. salsa, reggaeton, son, rumba og afro samt lave show. Det kan I bare glæde jer til!

Dernæst er vi specielt stolte af, at vi som en nyhed for første gang nogensinde kan præsentere Yuliet i en ny rolle som underviser i kultur-workshoppen “Kropskultur, køn og sensualitet” sammen med højskolens filmlærer Mette Øyås MadsenYuliet er ved siden af sin dans også uddannet i historie på Havannas Universitet, hvor hun bl.a. har skrevet opgave om cubanske familie- og kønsforhold. Yuliet er flydende i spansk, engelsk og norsk.