Thomas Nygaard

Thomas Nygaard har været danselærer siden 1996 og underviser i cubansk salsa, son, bachata og kizomba. Thomas har i mange år været kunstnerisk leder af Academy of Streetsalsa i København, hvor han har uddannet mange instruktører og deltaget som dommer ved nationale og internationale salsamesterskaber.

Thomas har i mange år være særdeles populær underviser på Nordic Salsa Camp, hvor han er kendt for sin super pædagogiske og innovative undervisning samt formidable evne til at formidle alle aspekter af dansen fra føringsteknikker, kommunikation, drama og sensualitet.  Thomas er siden han startede på Nordic Salsa Camp blevet uddannet som skuespiller i drama, performance og storytelling. Thomas specialitet i dag er, at han blander af teaterteknikker ind i sin danseundervisning og arbejder med pardans som en form for interaktivt teater. Pardans handler for Thomas om at udtrykke sig selv og musikken sammen med et andet menneske og fortælle en historie sammen med kroppen.

Thomas vil på Campen undervise i cubansk salsa med Johanna Andersen, hvor de er ansvarlige for det specielle program på letøvet niveau “Så rykker vi – Lets move!”, hvor der bliver rigtigt meget salsa. Dernæst vil Thomas som en nyhed i år undervise sammen med højskolelærer Gro Mygind i kulturworkshoppen “Movement & Storytelling”.
Links: http://www.streetsalsa.dk