DJ-Leo d´Cuba

DJ Leo D´Cuba (Leobel Abreu) er fra Las Tunas, Cuba, hvorfra han flyttede til Tyskland da han var 15. Kort efter begyndte han at arbejde som DJ ved små arrangementer. Gennem årene har han samlet flere og flere erfaringer i Stuttgarts salsa-scene. Udover dette er han også en entusiastisk danser, og han arbejder for forskellige danseskoler som salsa og rueda de casino lærer.
DJ LeODCuba havde sit store gennembrud i 2010, da han fik status som resident DJ i forskellige klubber i og uden for Stuttgart (Tyskland) og med de første bookinger til salsa festivaler.
I dag arbejder DJ Leo på Salsafestivaller året rundt i hele Europa.  Leo repræsenterer den perfekte blanding af bedste og nyeste cubanske salsa musik og timba, såvel som klassisk salsa, son og hot cubatón.
På Nordic Salsa Camp 2017 får DJ-Leo den udfordrende opgave at sikre og inspirere til et fyldt “Lets connect & be Connected” dansegulv til ugens 6 parties, hvor han både spiller den musik, der er blevet undervist efter i løbet af dagens workshop, såvel som disker op med kendte og ukendte lækkerrier i cubansk salsa.