Kom ud at rejse på Brandbjerg Højskole

At rejse med sin højskole giver en unik mulighed for læring, oplevelser og fællesskab. Derfor er rejser en del af Brandbjerg Højskoles kerne.

Om efteråret har vi 3 forskellige rejser til udlandet med forskelligt indhold, prisleje og rejsemål. Rejserne ligger samtidigt og har en varighed på 11-14 dage. Der er masser af fagligt indhold på rejserne, men ingen tvungne bindinger til de fag, du ellers vælger på højskolen. Som elev vælger du altså helt frit mellem at rejse til enten Berlin/Lissabon, Cape Town i Sydafrika eller Costa Rica. Vi forbereder os grundigt til alle rejser for at få det optimale udbytte, og stiller os selv udfordringer og opgaver undervejs. Du kan læse om efterårets rejser på Brandbjerg Højskole herunder.

Om foråret byder vi på obligatorisk studierejse til Catalonien (se beskrivelse længere nede). Derudover kan du være opmærksom på, at Outdoor rejser på fjeldskitur i marts, og at der i temaugen i februar (valgfag 3) tilbydes alpin skirejse til Østrig.

– Har du egentlig fået vores brochure? Du kan få fingrene i den lige her og læse mere om højskolens rejser og alle de andre oplevelser, der venter dig på Brandbjerg.