Outdoor – når naturen og friluftslivet kalder

Outdoor er Brandbjerg Højskoles hovedfag i friluftsliv. Her dyrker vi glæden ved at være ude, turene væk fra hverdagen og søgen efter nye perspektiver. Vi er optaget af at undersøge, hvad naturen gør ved os, og hvad vi gør ved naturen.

Vi sanser, leger, udfordrer og samarbejder os frem, mens vi dyrker outdoor-discipliner i kajak, på mountainbike, på trekkingture, på klatreture, på ski – og ikke mindst i fællesskabet foran et knitrende bål i skumringen.

Med årstiden som pejlemærke lærer du at begå dig i naturen. Målet er naturoplevelser, der kalder på både eventyrlyst og refleksion. Og naturen – endda den mest storslået af slagsen – har vi lige udenfor højskolens dør …

Har du fået vores brochure? Du kan få fingrene i den lige her og læse mere om Outdoor og vores andre fag.

De 4 perioder på Outdoor

Friluftsliv midt i naturen

Højskolens smukke omgivelser efterlader ingen uberørt. Lige udenfor døren ligger den betagende park med bivuak og bålplads, og fortsætter du gennem den gamle nøddeallé, når du kanten af Grejsdalen, der skærer dybe slugter igennem landskabet lige bag højskolen. Her kan du nyde friluftslivet i vores egen vilde naturskov med shelter, svedehytte, høje klatretræer og masser af kuperede løbe- og mountainbike-ruter.

Brochure for højskoleophold
Få tilsendt brochure