Musikhøjskole – SoundHouse Brandbjerg

Vil du gerne dyrke musik på højskole? Vil du være en del af et musikmiljø hvor musikken strømmer ud af alle øvelokaler og fællesrum. Hvor musikken blomstrer og inspirerer de andre. Hvor folk mødes på kryds og tværs af genrer, alder, erfaring og skaber sammen.

Tag styringen på din fremtid! Vær med til at sætte musikken i spil sammen med et hold af professionelle undervisere, engagerede elever og de unikke rammer som Brandbjergs musikhøjskole skaber.

På linjen SoundHouse kommer musikken til at udfordre dig, og sammen udforsker vi musikken og lærer mere om os selv. SoundHouse er et sted hvor ideer fødes, udfordringer mødes og musik skabes.

SoundHouse ledes af erfarne undervisere og musikere Rasmus Sejersen og Kristoffer Fynbo Thorning og de vil byde dig velkommen til et ophold på Brandbjerg Højskoles musiklinje.

Hvis du spiller på et instrument får du her mulighed for at sætte det i nye sammenhænge og konstellationer. Er du sanger, er der på Brandbjergs musik-linje unikke muligheder for at udvikle din vokal, selvtillid og forståelse for din stemmes mange muligheder. Har du arbejdet med musik på computer eller iPad, har vi på SoundHouse lærerkræfterne og rammerne til at udvikle dig og din musik og sætte nye projekter og samarbejder i gang. SoundHouse er for dig der vil lære at forstå dig selv i musikken og dykke ned i musikken i dig selv. SoundHouse er både nu og her. Det er din fremtid.

– Har du fået vores brochure? Du kan få fingrene i den lige her og læse mere om musik og alle de andre kreative muligheder på Brandbjerg.

Hands on

På SoundHouse arbejder vi i moduler som enten strækker sig over flere uger eller som er intense forløb hvor f. eks. en hel uge er sat af til indspilning, turné eller andet.

Fælles for alle moduler er, at de gør dig til en bedre musiker, både solistisk og sammenspilsmæssigt, at du får styrket din kreative horisont samt at du opdager en masse nye sider af musikken og af dig selv.

I SoundHouse arbejdes der ud fra konceptet learning by doing, og derfor funger underviserne mere som vejledere frem for lærere. Undervisningen opbygges i samarbejde med eleverne, og derfor har du som elev selv mulighed for at præge indholdet i timerne.

Undervisningsformen på SoundHouse er en emergerende proces, en undervisning der udvikler sig undervejs i samarbejde mellem elever og lærer. SoundHouse er et sted hvor folk mødes på kryds og tværs af genrer, alder, erfaring og skaber musik sammen.

Hvad drømmer du om?

Formålet med undervisningen er at give eleverne et nyt syn på hvad musik er, hvad musik kan og hvordan man skaber musik. Et ophold på SoundHouse giver dig redskaber til, hvordan du fortsat kan udvikle dig musikalsk og menneskeligt, samt det giver dig et indblik i hvad der skal til, for at skabe en musikkarriere, uanset om du ønsker at gå på konservatoriet, producere din egen musik eller spille i band med andre.

Musik, musik, musik

Der er gennemsnitlig 9 timers musikundervisning ugenligt. Herudover er der mulighed for mere musik med valgfagene ’Bandhouse’ (sammenspil) og ’Krop & Stemme’ (Sangundervisning på hold). Endvidere er der også mulighed for soloundervisning efter aftale med underviserne, hvilket ikke er inkludet i højskoleopholdets pris. Undervisningen er bygget op af moduler med varighed af 1-3 uger. Undervisningen vil hovedsageligt være af Brandbjergs faste lærere Rasmus Sejersen og Kristoffer Thorning og derudover vil en mindre del af undervisningen være med spændende gæstelærere, som kommer og inspirerer med personlige projekter fra ind- og udland.

Udover selve undervisningen står musikhusets lokaler altid åbent til øvning eller til blot at hænge ud og lave musik med vennerne om aftenen og i weekenderne.

Gæstelærere

Bo Stief

Cæcilie Trier

Johan Segerberg

Lil Lacy

Mija Milovic

KURSUSPERIODER & PRISER

Efterår 2017

Start 14. august 2017

5 uger: kr. 10.000,-
18 uger: kr. 25.650,-
30 uger: kr. 42.750,-

42 uger: kr. 59.850,-

Start 18. september 2017

5 uger: kr. 10.000,-
13 uger: kr. 18.525,-

25 uger: kr. 35.625,-

37 uger: kr. 52.725,-

Forår 2018

Start 8. januar 2018

5 uger: kr. 10.000,-
12 uger: kr. 17.100,-
24 uger: kr. 34.200,-

Start 2. april 2018

12 uger: kr. 17.100,-

Efterår 2018

Start 16. august 2018

5 uger: kr. 10.000,-
18 uger: kr. 25.650,-
30 uger: kr. 42.750,-

42 uger: kr. 59.850,-

Start 20. september 2018

5 uger: kr. 10.000,-
13 uger: kr. 18.525,-

25 uger: kr. 35.625,-

37 uger: kr. 52.725,-

INDKVARTERING

På Brandbjerg indkvarteres du i dobbeltværelse på orange gang sammen med en anden elev. Ønsker du enkeltværelse kan du selvfølgelig også få det – det koster 200 kr. ekstra om ugen.

Se Brandbjerg højskoles faciliteter her

TILMELDING OG BETALING

Betalingsbetingelser

Der betales i rater ligeligt fordelt på semesteret. Hvis ophold afbrydes i utide, betales for løbende uge plus 4 uger. Ved framelding mindre end 10 uger før studierejse, refunderes betaling for rejse ikke, da den på dette tidspunkt er købt.

Indmeldelsesgebyr

Et indmeldelsesgebyr på 1375 kr. skal indbetales straks efter modtagelse af optagelsesbrevet. Først når vi har modtaget dit indmeldelsesgebyr, er optagelsen gyldig. Ved tilmelding til flere semestre betales 1375 kr. i første semester og herefter 950 kr. i efterfølgende semester. Ved framelding før studiestart refunderes gebyret ikke.

Du kan tilmelde dig her