Selvudvikling: Kend dig selv og forstå de andre

I Kompas træner du kontakten til kroppen, intuitionen, hjertet og livsenergien. Du lærer at balancere personlighedens dele indbyrdes. Gennem arbejdet opdager du skjulte ressourcer indeni, og du får et mere nuanceret billede af de andre og af dig selv. Derved kan mødet mellem dig og din omverden blive præcist og frugtbart.

Du arbejder med viden og øvelser, refleksion og dialog. De redskaber, som virker for dig, kan du bruge resten af livet. Kompas kan virkelig hjælpe til en dybere og mere ægte kontakt til dig selv og din omverden, men det er ikke en walk over. Indimellem er det hårdt arbejde, selv om formen i undervisningen og det faglige miljø er blød og behagelig. Hele Brandbjergs skolemiljø har en grad af selvudvikling over sig, så når man vælger Kompas, er det vigtigt, at man er klar til at kigge meget på sig selv.

Du finder den uddybende fagbeskrivelse for Kompas HER

– Har du fået vores brochure? Du kan få fingrene i den lige her og læse mere om Kompas og vores andre fag

KOMPAS giver dig redskaber til selvudvikling:

  • Til at undersøge din tilværelse, navigere i livet og ha’ dig selv med – hele vejen.
  • Til at finde ind til det mest betydningsfulde og leve efter det.
  • Til at møde verden inde fra kernen i dig selv. Det giver samhørighed og glæde.

Hør underviser og tidligere kompasleder Jesper Andersen fortælle om faget:

Hvad kan jeg bruge Kompas til?

Foruden det personlige udbytte ruster et forløb i Kompas dig til en hvilken som helst uddannelse, men nogle uddannelser har mere Kompas-indhold end andre. Det gælder fx: Psykoterapeut (bl.a. Vedfeldtinstituttet), Psykomotorisk terapeut (bl.a. UCC professionshøjskolen) og Psykologi (bl.a. Psykologisk Institut – AU). .

Brochure for højskoleophold
Få tilsendt brochure