Eventlab – projektledelse & kommunikation

På EventLab møder du et unikt kreativt miljø, hvor du arbejder med dig selv og dit team og laver projekter, der gør en forskel for dig, men som også rækker ud over højskolen og gør en forskel for verden.

På EventLab lærer du om alle facetter af projektledelse, projektstyring og kommunikation. I både teori og praksis. Du kommer til at arbejde med anerkendte metoder og får værktøjer, som du kan bruge i mange sammenhænge. Vi var i øvrigt den første højskole til at søsætte projektledelse i foråret 2008.

Virkelige projekter med mening
Alle vores projekter er projekter med mening, som rækker ud over os selv. Du får erfaringer med idégenerering og projektledelse i alle dets facetter. Du arbejder fra idé til realisering. Måske arbejder du for Jelling Musikfestival med at skabe Danmarks mest bæredygtige festival. Måske samarbejder du med Røde Kors om at skabe bedre vilkår for asylansøgere. Måske arbejder du sammen med et team om dit drømmeprojekt, som I realiserer.

RØDE KORS

DR RAMASJANG

KRÆFTENS BEKÆMPELSE

JELLING MUSIKFESTIVAL

VEJLE KUNSTMUSEUM

RETHINK 2017

AARHUS FESTUGE

UNGDOMMENS FOLKEMØDE

Filantropiske projekter og samarbejdspartnere

Vi har fokus på bæredygtighed og socialt entreprenørskab. Vi lader os hele tiden inspirere af, og udfører projekter for og samarbejder med dygtige NGO’er, uddannelser (bl.a. Kaospiloterne), organisationer og virksomheder.

EventLab har udført projekter for: Røde Kors, DR Ramasjang, Kræftens Bekæmpelse, Jelling Musikfestival, Vejle Kunstmuseum, Rethink 2017, Aarhus Festuge, Ungdommens folkemøde og mange andre….

Du bliver en del af et større team -EventLab- og gennem forløbet kommer du også til at arbejde i mindre teams. Du får rig lejlighed til at arbejde med alle facetter og værktøjer inden for projektledelse og kommunikation. Det er forskelligt, hvor mange projekter og events vi søsætter i løbet af et semester, dog er det typisk en blanding af projekter, som vi selv tager initiativ til og projekter som vi løser for andre.

Læs artikler om tidligere projekter fra Eventlab:

Det Kreative Rum
På EventLab bliver du og dit team udfordret til at præstere og aflevere det maksimale. I lyset fra tagvinduerne finder du en kano-sofa, et traktordæk-pudehjørne og vægge med bl.a. landkort og projektplaner.  Og så har vi flere reoler med bøger til inspiration og med læringsteori. Du vil opleve, at der er højt til loftet, og at det flyver med idéer og projekter. Selv om rummet har sin egen særlige vibe, får hvert team mulighed for at sætte netop deres præg på miljøet.

Hvad kan jeg bruge Eventlab til?
· Blive klogere på egne evner og blive bedre til at bringe dem i spil
· Lære at blive ledt og at lede andre
· Få erfaring med at følge projekter til dørs
· Lære om kommunikation og formidling af projekter gennem de sociale medier, pressen mm.
· Samle værdifulde erfaringer med teamudvikling og projektledelse til kommende jobs
· Mærke hvor meget man vokser, når man får lov til at gøre en forskel
· KaosPiloterne anbefaler Brandbjerg

Vidste du, at Kaospiloterne anbefaler kommende studerende at få erfaring på Eventlab?
Læs deres anbefaling af Brandbjerg her: Uddannelsessamarbejde med Kaospiloterne. På hvert semester er der studietur til Kaospiloterne, som ser frem til vores besøg!