BHE står for Brandbjerg Højskoles Elevforening. Kort sagt er vi en forening af gamle og nuværende elever, der har svært ved at få nok af Brandbjerg og som brænder for, at hjælpe til med udviklingen af højskolen.

BHE har en 7 mand stor bestyrelse bestående formand Liv Amalie Nybo, næstformand Mette-Rose Kongstad, kasserer Jesper Winther samt fire menige medlemmer: Sofie Ulsig, Julie Eckholdt, Frederik Niemi Helsø samt Johannes Patrik Nielsen.

I bestyrelsen håndterer vi elevindmeldinger, kontakten til Brandbjergs hovedbestyrelse, indkalder og afholder generalforsamling samt sørger for, at man som gammel elev kan vedligeholde sit bånd til Brandbjerg.
Som en del af BHE findes også Brandbjergs tropper. Brandbjergs tropper er en gruppe af tidligere elever. Som en del af Brandbjergs Tropper kan man være med til at arrangere det årlige Elevstævne for nuværende og gamle elever, skrive medlemsbladet ”Brandstifteren”, arrangerer Brandbjerg Camp for potentielle elever eller Brandbjerg på Kanten, som er en sommeruge for gamle elever, arrangere højskoleweekender, Sharing Brandbjerg som er en weekend i bæredygtighedens tegn for tidligere og nuværende elever eller tage del i rekrutteringen af nye elever til Brandbjerg.

Du er altid velkommen til at skrive til os, for mere info eller hvis du har spørgsmål.
Dette gør du ved at skrive til bhelev@gmail.com

Billeder fra årets store begivenhed – Elevstævnet på Brandbjerg Højskole

Mød gamle og nye venner!