1: Brandbjerg er en af Danmarks smukkest beliggende højskoler

Hvid og smuk står den gamle Herregård flankeret af voldgrav og ænder og med kig til parken. Lige bag ved den smukke park ligger højskolens 40 hektar store fredskov. Her starter Grejsdalen med sin smukke skrænter, høje træer og klukkende vandløb. Se billeder og vores 3 film som præsenterer området på 3 forskellige årstider her.

2: Brandbjergs køkken er kendt for sin gode og sunde økologiske mad

Brandbjerg Højskoles køkken har sølvmærket i økologi og er uofficielle danmarksmestre i at udnytte alle dele af maden til velsmagende, grønt og overraskende mad. Det seneste år har skolens køkken fokuseret på vegetar og vegansk mad og udbyder nu kurser for andre skoler i disse emner. Se billeder og læs mere om skolens lækre mad her. Læs mere om højskolens køkken her.

3: Alle værelser har eget toilet og bad

Værelserne er lækre og velholdte og har alle eget bad, toilet, altan og trådløst internet. Du kan vælge mellem dobbeltværelse og enkeltværelse. Vælger du dobbeltværelse, kan du vælge at bo sammen med en, du kender i forvejen, eller du kan lade tilfældighederne råde og glæde dig til at møde din ny værelseskammerat. Se billeder og læs mere om vores faciliteter her.

4: Brandbjerg er Fairtrade Højskole og arbejder aktivt med bæredygtighed

I 2013 tog vi på Brandbjerg Højskole de første spadestik til den proces vi kalder for: Sharing Brandbjerg. Sharing Brandbjerg handler om bæredygtig omstilling. Det er en proces, hvor vi på alle mulige måder undersøger vejene fra en – i et bæredygtighedsperspektiv – ”almindelig” skole til et bæredygtigt minisamfund. Og vi vil have det hele med: bygninger, køkken, udeområder, adfærd osv. Læs mere om vores bæredygtige indsats her.

5: Brandbjerg ligger uforstyrret, 7 km fra Jelling og 10 km fra Vejle

I skøn natur og cykelafstand til både Jelling og Vejle ligger Brandbjerg Højskole dejligt. Men skal du med offenlig transport kan det selvfølgeligt være mindre charmerende at bo på landet. Men faktisk stopper bus 212 fra Vejle lige udenfor hoveddøren. Det tager kun 21 min. Derudover har vi stor glæde af Flextrafik, som kan bestilles med en app  eller på telefon 76 608 608. Det betyder at du bliver afhentet af en taxa hvor du ønsker det og bliver kørt direkte til døren.

Bestil brochure til Lange Kurser
X